1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Adıyaman'da Tutdere Rüzgarı Esiyor

Adıyaman'da Tutdere Rüzgarı Esiyor

31 Mart Pazar günü yapılacak 2024 Mahalli İdareler Seçiminde, Adıyaman'da Belediye Başkan Adayı olan CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor..

A+A-
Adıyaman'da Tutdere Rüzgarı Esiyor

Seçim tarihi yaklaştıkça çalışmalarını hızlandıran adaylar, sahayı boş bırakmıyorlar. CHP’den Adıyaman Belediye Başkan adayı olan milletvekili Abdurrahman Tutdere, çalışmalarına başladı. Esnaf, ev ziyaretleri, çarşı, pazar demeden seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Tutdere, “Depremde enkaz yerine dönen Adıyaman’ı ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Güçlü bir belediye encümen listesi oluşturan Tutdere, parti teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve encümen adayları ile sahayı boş bırakmıyor.
Adıyaman Belediyesi 1. Sıra encümeni adayı gösterilen, geniş çevresi ve sevilen siyasetçilerden olan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi olan Ecz. Hacı Mehmet Karataş, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Ailesi, dostları ve çevresinden oluşan yüzlerce kişiyle birlikte Tutdere ile buluşturan Karataş, “31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağız” dedi.
Adıyaman’ın hak ettiği hizmetlere kavuşamadığını ifade eden Karataş, “Çevre illerle Adıyaman’ı kıyasladığımızda İlimizin ne kadar geri kaldığını herkes biliyor. Adıyaman, değişimi ve dönüşüm çoktan hak etti. Deprem ile birlikte enkaz yerine dönem Adıyaman’ı ayağa kaldırmak, hak ettiği seviyeye getirmek için güç birliği yaptık. Bütün vatandaşlarımızı bu çatı altında birleşmeye davet ediyorum. Belediye Başkan adayımız sayın Abdurrahman Tutdere, bu güne kadar Ankara’da mecliste halkımızın sesi oldu. Bugün de belediye başkan adayı olarak sorumluluk aldı. Çıktığı bu yolda katkı sunmak için bir araya geldik. Büyük bir sinerji oluştu. 31 Mart Yerel Seçimlerde zafer ile çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Partinin adayı olmadığını, halkın ve Adıyaman’ın adayı olduğunu vurgulayan Tutdere, “Bizim adaylığımızın duyulmasıyla birlikte Adıyaman’da gerçekten muazzam bir heyecan oluştu,
31 Mart seçimleri yaklaştığında Adıyaman’ın içinde bulunduğu durumu, halkımızın içinde bulunduğu mağduriyeti görünce, kendi kendime bu dönem sorumluluk alma dönemidir, fedakarlık yapma dönemidir, Adıyaman’da belediyecilik yapma adına bu halkı hizmetle buluşturmak adına sahaya çıkma günüdür diye karar verdim. Ben bir partinin adayı değilim, Tutdere, Adıyaman halkının vicdanıdır. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik içerisinde biz bu zor dönemi de atlatacağız. Ve şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız."dedi.


     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.