1. HABERLER

  2. BÖLGE
  3. Arazi Kavgası; 9 Ölü,2 yaralı

Arazi Kavgası; 9 Ölü,2 yaralı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı arazi kavgası sırasında hububat ekili tarlada çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Söndürme çalışmalarına helikopter de havadan destek veriyor..

A+A-
Arazi Kavgası; 9 Ölü,2 yaralı

Alınan bilgilere göre, Bismil ilçesi Serçeler köyünde husumetli iki aile arasında sabah saatlerinde tarla sürme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonrası buğday ekili arazinin ateşe verilmesiyle aileler arasında silahlı kavga çıktı
Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve kolluk kuvvetleri sevk edildi. Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada ölü sayısı 9’a yükselirken, yaralanan 2 kişinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.
Olayda O.T, S.T, H.T, M.C.T, M.E.A, S.A, M.A. Y.A. ve Ö.A'nın hayatını kaybettiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Olayda yaralanan M.A. ve A.A. adlı vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiş olup, tedavilerine sürüyor.
Olaya karıştığı değerlendirilen bir araç ve içindekilerin yakalanması yönünde çalışma başlatıldı.
Olayda kullanılan silahlar güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi, güvenlik güçler karadan ve havadan geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.
Öte tarafdan İtfaiye ekiplerince kolluk kuvvetlerine ait helikopterin de desteğiyle arazideki yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor.
Olayla ilgili incelemeler sürüyor.


    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.