1. HABERLER

  2. BÖLGE
  3. Çatbahçe Köyü'nde İlk ve Tek Kadın Muhtar Adayı

Çatbahçe Köyü'nde İlk ve Tek Kadın Muhtar Adayı

31 Mart Yerel Seçim süreci devam ederken köy muhtarlarının da muhtarlık yarışı devam ediyor. Bu kapsamda Sincik ilçesine bağlı Çatbahçe Köyü'nde dikkat çeken bir isim muhtar adayı oldu..

A+A-
Çatbahçe Köyü'nde İlk ve Tek Kadın Muhtar Adayı

Sincik ilçesine bağlı Çatbahçe Köyü'nde yaşayan Yıldız PEKAVCI 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Çatbahçe Köyü'nün ilk ve tek kadın muhtar adayı oldu.

Sincik CHP kadın kolları baÅŸkanı ve aynı zamanda Çatbahçe Köy Muhtar Adayı olan Yıldız PEKAVCI, "Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Çünkü köyümüze kadın eli deÄŸecek ve çok güzel baÅŸarılar elde edeceÄŸiz.”dedi

"Kazanırsak çok güzel projelerim var" diyen PEKAVCI, "Bu projelerle köyüme hizmet etmek istiyorum. Köyümün isminin duyulmasını istiyorum. Kadınlarımızın geleceÄŸi ile ilgili, çocuklarımızın geleceÄŸi ile ilgili çok güzel projeleri hayata geçirmek istiyorum.31 Mart Yerel Seçimler köyümüze ve ülkemize hayırlara vesile getirmesini temenni ederim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.