1. HABERLER

  2. GÃœNDEM
  3. Karakol amiri ve ekipler amiri ÅŸehit oldu

Karakol amiri ve ekipler amiri ÅŸehit oldu

Adıyaman’da polis merkezinde bir polisin silahla vurduğu karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu..

A+A-
Karakol amiri ve ekipler amiri ÅŸehit oldu

Ä°ki meslektaşını vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.Olay, akÅŸam saatlerinde AltınÅŸehir Åžehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru S.U.Åž., polis merkezine gelerek polis merkezi amiri BaÅŸkomiser Kamuran Ãœ’yü ve asayiÅŸ ÅŸube ekipler amiri Gökhan Ö’yü kendisine ait beylik tabancasıyla ateÅŸ ederek ağır yaraladı. S.U.Åž. ise polis merkezinde görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
Meydana gelen olay sonrası polis merkezine çok sayıda polis ekibi ve saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polisler Adıyaman EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Karakol amiri BaÅŸkomiser Kamuran Ãœ. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılmayarak ÅŸehit oldu. Saldırıyı gerçekleÅŸtiren S.U.Åž.’nin ise hastanede tedavi altında olduÄŸu öğrenildi.
Polis merkezinde incelemeler devam ediyor.
 


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.