1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Çetinkaya, Kahta Halkına Teşekkür Etti

Çetinkaya, Kahta Halkına Teşekkür Etti

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin huzur içerisinde geçtiğini belirten ÇETİNKAYA, sandığa giderek oy kullanan seçmenlere teşekkür ederek “Kazanan Türkiye Olmuştur” dedi..

A+A-
Çetinkaya, Kahta Halkına Teşekkür Etti

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman ÇETİNKAYA; "Seçim gecesi yaptığımız açıklamalarımızda kutlama yapılmayacağını dile getirmemize rağmen, yapılan kutlamaları kabul etmiyorum. Bölgemizde yaşanan deprem felaketinde, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. ÇETİNKAYA, “Şahsım olarak ben depremi yaşayan tüm vatandaşlarımızın acılarına kalben ortağım.”dedi

ÇETİNKAYA; “Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a %81.43 oranında büyük destek oy veren Köylerimiz ve Kahta ilçemizin güzide insanları başta olmak üzere sandığa giderek millet iradesinin tecelli etmesini sağlayan tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum.

İlçemizde seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için, mülki idare amirlerine, kolluk kuvvetlerine ve görev alan tüm kamu görevlileri ile siyasi parti müşahitleri ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
ÇETİNKAYA,”Bilesiniz ki, hepimiz dost ve arkadaşız.
Benim mücadelem Kahta ve Kahta halkı için olacaktır.
Bizlere ve davamıza sahip çıkarak, verdiğiniz destekten dolayı tüm Kahta halkına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.