1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. Katliam gibi kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Katliam gibi kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Sivas’ın Kangal ilçesi ile Ulaş ilçesi arasında servis aracı ile Tırın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı..

A+A-
Katliam gibi kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Kaza Kangal ilçesi ile Ulaş ilçesi arasında bulunan Yağdonduran geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan 58 ED 969 plakalı servis aracı 44 NS 746 plakalı tırın dorsesi yağışlı hava nedeniyle kayması sonucu çarpıştı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık, Polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kaza nedeni ile servis aracından bulunan bazı vatandaşlar sıkıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları hastanelere kaldırdı. Kaza nedeni ile trafikte aksamalar meydana geldi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.