1. HABERLER

  2. GÃœNDEM
  3. Vali Varol, makam aracına aldığı çocuklarla çalışmaları inceledi

Vali Varol, makam aracına aldığı çocuklarla çalışmaları inceledi

Adıyaman Valisi Osman Varol, Vartana Prefabrik Yaşam Alanında makam aracına bindirdiği çocuklarla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi..

A+A-
Vali Varol, makam aracına aldığı çocuklarla çalışmaları inceledi

Adıyaman Valisi Osman Varol, Vartana Prefabrik Yaşam Alanında misafir edilen vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Vartan Prefabrik Yaşam alanında devam eden eğitim yatırımlarını inceleyen Vali Varol, etrafını saran çocukları makam aracına davet ederek prefabrik kentin etrafını gezdirdi.
Makam aracıyla tur atan çocuklar büyük mutluluk yaÅŸarken, Vali Varol’a teÅŸekkür etmeyi ihmal etmediler. Vali Varol daha sonra çocuklara kitap ve çeÅŸitli hediyeler verdi.
Yapılan çalışmalar hakkında incelemede bulunan Vali Varol,”Tüm çalışmalarımız ve gayretimiz, göz aydınlığımız, milletimizin ve ülkemizin yarınları, insanlığın umudu kıymetli çocuklarımızın mutluluÄŸu içindir. GeleceÄŸimizin teminatı sevgili çocuklarımıza yeni bir bilim ve irfan yuvası kazandırmak amacıyla Vartana Prefabrik Kentte hafif çelik konstrüksiyondan yapılan ilkokul ve ortaokulu binalarını inceleyerek yapımında sona gelinen çalışmalar hakkında bilgiler aldık. EÄŸitime ve insana yapılan her yatırımı geleceÄŸe yapılan önemli bir yatırım olarak görüyor, bütün çalışmalarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz.”dedi.

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.