Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar istifa etti

16.03.2023 19:59:40
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar istifa etti
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu iller arasında yer alan Adıyaman'da Vali Mahmut Çuhadar, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremden en çok hasar gören Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını açıkladı.
Vali Çuhadar, görevi bıraktığını duyurduğu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduÄŸum Adıyaman ValiliÄŸi görevimden yaÅŸadığım saÄŸlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiÅŸ bulunmaktayım. 06.02.2023 tarihinde yaÅŸadığımız deprem felaketinin yaralarını devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına dair inancım tamdır. Adıyaman ve Adıyaman’lı hemÅŸehrilerimin yüreÄŸimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

Bu haber toplam 906 defa okunmuÅŸtur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DiÄŸer Haberler

 



 

 



 

SEÇTİKLERİMİZ
NÖBETÇİ ECZANELER

GAZETELER
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kahta Gerçek Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.