1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan HALLAÇ;Kahta’yı aydınlık yarınlara taşıyacağız

Başkan HALLAÇ;Kahta’yı aydınlık yarınlara taşıyacağız

AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı M. Can Hallaç, “Kahta’yı cazibe merkezi haline getirerek, marka bir şehir oluşturup, aydınlık yarınlara taşıyacağız” dedi..

A+A-
Başkan HALLAÇ;Kahta’yı aydınlık yarınlara taşıyacağız

AK Parti tarafından Kahta Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Mehmet Can Hallaç, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir açıklamada bulundu. Kahta ilçesi ile ilgili kısaca hedeflerini belirten Hallaç, Kahta’yı marka bir şehir haline getirmeye çalışacağını belirtti. Hallaç’ın açıklaması şöyle:

Aziz Hemşerilerim,
Ak Parti Genel Merkezi tarafından Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Kahta Belediye Başkanlığı için adaylığımın açıklanması sebebiyle, sizlere duygu dolu bir teşekkür mesajı iletmek istiyorum.
Öncelikle, bu önemli göreve layık görülmemde büyük rol oynayan Ak Parti Genel Merkezi'ne ve değerli Milletvekillerime şükranlarımı sunuyorum. Gösterdikleri güvene layık olabilmek adına, Kahta'yı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye yüzyılına taşımak için var gücümüzle çalışacağımı belirtmek isterim.
Diğer aday adaylarına içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu değerli yol arkadaşlarımla birlikte mücadele etmek, demokratik süreç içinde Kahta için daha aydınlık bir geleceğin temelini atmamıza önemli katkı sağlayacaktır. Seçim sürecinde ve sonrasında, bu birlikte çalışmanın ve desteklerini hissetmenin bize daha fazla güç katacağına dair hiçbir şüphem yoktur. Ayrıca, Kahta ve Adıyaman basınına da katkılarından dolayı teşekkür etmek isterim. Tanıtımımıza olan destekleri, halkımızla daha güçlü bir iletişim kurmamıza olanak tanıdı.
Aday adaylığı sürecinde beni tanıyan, tanımayan, akraba, dost ve sosyal medya üzerinden destek veren her bir hemşerime içtenlikle teşekkür ediyorum. Sizlerin güçlü destekleriyle, Kahta'yı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum.
Kahta'nın geleceğini şekillendireceğimiz bu süreçte, özel bir vurgu yapmak istiyorum. Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik özel projelerle destek olacak, yoksullukla mücadele edecek, yaşlı ve engelli hemşerilerimize gereken değeri sunacak, öğrencilerimizi başarıları için teşvik edecek, Kahta'nın altyapısını iyileştirecek, kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline getirecek ve tanıtımıyla marka bir şehir oluşturmak için birlikte çalışacağız.
Sizlerin beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, Kahta'yı daha yaşanabilir ve güçlü kılmak amacıyla çıktığımız bu yolda, desteklerinizi bekliyorum.
Sizlere layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağım ve hep birlikte Kahta'yı daha güzel yarınlara taşıyacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.