1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na Destek

Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na Destek

Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi, İstanbul’daki Gölbaşı’lı hemşehrilerini ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için destek istedi..

A+A-
Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na Destek

Ä°stanbul’da yaÅŸayan Adıyamanlıların yoÄŸun olduÄŸu bölgelerdeki seçim çalışmalarına katılarak, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye BaÅŸkan Adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu için destek isteyen BaÅŸkan Yıldırım, ÅŸunları ifade etti:

“SeçilmiÅŸ Belediye BaÅŸkan adayımız Sayın Ekrem Ä°mamoÄŸlu’na destek olmak için Ä°stanbul’daki seçim çalışmalarına katıldık. HemÅŸehrilerimizin yoÄŸun olduÄŸu bölgelere giderek onları ziyaret ettik, bu seçimin önemini anlattık. Sayın Ä°mamoÄŸlu ile birlikte ilçe mitinglerine katıldık. Oldukça verimli geçen çalışmalarımızdan edindiÄŸimiz sonuçları seçim koordinasyon merkezine ilettik. Bizleri misafirperverliÄŸi ile bir kez daha onurlandıran Ä°stanbul’daki tüm hemÅŸehrilerime teÅŸekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.