1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Şubat Perşembe günü Adıyaman’a gelerek toplu konut teslimi ve aday tanıtım toplantısına katılacak. Ardından Kahta ilçesine ziyarette bulunacağı öğrenildi..

A+A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta’ya geliyor

Uzun zamandan bu yana beklenen aday tanıtımının gerçekleştirileceği programda, yapımı tamamlanan binlerce konut da hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılacağı törende ayrıca Adıyaman’nın henüz açıklanmayan ilçelerdeki adayların isimlerini de açıklanması bekleniliyor. 31 Mart öncesi adaylık düğümünü de çözmüş olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Şubat Perşembe günü Adıyaman programından sonra, 15:30 sıralarında Kahta ilçemizi ziyaret edip halka hitap edeceği öğrenildi.

Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, Gençlik kolları, Kadın Kolları, Parti yönetimi ve teşkilat yoğun bir çalışma içerisinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kahta’a yakışan şekilde karşılamak için her türlü çalışmayı titizlikle yürüttükleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.