1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediyesinin İftar Yemeği Türkiye'ye Örnek Olsun

Kahta Belediyesinin İftar Yemeği Türkiye'ye Örnek Olsun

Kahta Belediyesin düzenlediği iftar yemeğine Siyasi Partiler, Muhtarlar,STK'lar Esnaf ve Meslek Odaları ile iftar yemeğinde bir araya geldi..

A+A-
Kahta Belediyesinin İftar Yemeği Türkiye'ye Örnek Olsun

Kahta Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine Ak Parti Belediye encümenleri, Chp İlçe Başkanı Mustafa CELAYER, Gelecek partisi İlçe başkanı Murat GÖKALP, Hüdapar ilçe teşkilatı, Genç Parti İlçe Başkanı Haci Ali ÇEKİN, Merkez Parti İlçe başkan Abdulkadir ORMAN, Kahta Bulunan STK'lar, Muhtarlar Esnaf ve Meslek Odaları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Kahta Belediye Başkanı  İ.Yusuf Turanlı ve Başkan Yardımcılarıyla beraber gelen misafirlerini kapıda karşıladılar. Gelen tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek; " Davetimize bizleri kırmayarak gelen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bereketli olmasını diliyorum" dedi.

Turanlı: "İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı, bizlerin bir araya gelmesine ve kaynaşmasına vesile oluyor. Bu hayırlı günler vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum iftarımıza katılan bütün Siyasi Parti temsilcilerine ve Başkanlarına, STK'larımıza, Esnaf ve Meslek Odaları Başkanlarımıza sevgiler ve saygılar sunuyorum. Ramazan'ın ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını temenni ve Ramazan ayının bereketli olmasını diliyorum" dedi.

 


      

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.