1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Bu Rezaletten Bıktı Halkın Sesini Duyun

Kahta Bu Rezaletten Bıktı Halkın Sesini Duyun

Kahta'da haftada iki gün hizmet veren araç muayene istasyonu, halkın talebini karşılayamıyor..

A+A-
Kahta Bu Rezaletten Bıktı Halkın Sesini Duyun

Paramızla mağdur oluyoruz diyen vatandaşlar, kalıcı bir muayene istasyonu istiyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi her gün onlarca aracın trafiğe çıktığı Kahta'da, araç muayene istasyonunun olmayışı, araç sahiplerini mağdur ediyor. Adıyaman veya Siverek gibi yerlere gitmek zorunda kalan araç sahipleri saatlerce, hatta günlerce aracının muayene yapılmasını bekliyor.

Paramızla mağdur oluyoruz diyen vatandaşlar, "Kahta, nüfusu yoğun ve araç sayısının fazla olduğu bir ilçe. Aynı zamanda Sincik ve Gerger'de buraya bağlı. Durum böyle olunca, haftada iki gün işçemizde yapılan araç muayenesi çok yetersiz kalıyor. Adıyaman'a gidiyoruz orası da kalabalık. Çoğu zaman bir çok araç sahibi ta Siverek'e gidip oradan araç muayenesini yapıyor. Siverek de bizim gibi bir ilçe. Orada araç muayene istasyonu var, neden Kahta'da yok diye merak ediyoruz. Yetkililerin bu mağduriyetimizi görerek bir an önce sürekli hizmet verecek bir araç muayene istasyonunun Kahta'da açılmasını bekliyoruz"  şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.