1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Tarım Müdürlüğü Ekipleri Balıkçı Esnafını Denetledi

Kahta Tarım Müdürlüğü Ekipleri Balıkçı Esnafını Denetledi

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından İlçe genelinde yürütülen denetim çalışmaları kapsamında balık satıcılarını denetlendi..

A+A-
Kahta Tarım Müdürlüğü Ekipleri Balıkçı Esnafını Denetledi

Kahta İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Birimi tarafından ilçe merkezinde bulunan perakende balık satış yerlerinin kontrol ve denetimleri sonucunda, su ürünlerinin insan sağlığına zarar verecek şekilde bozulmuş olmaması, satılan ürünlerin boy yasaklarına uygunluğu ile satış yerlerinin teknik ve hijyen şartlarının kontrol ve denetimleri yapılıyor. 

Denetleme hakkında açıklamalarda bulunan Kahta ilçe Tarım ve Orman Müdürü Zülkif ORAK " İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından çalışma kapsamında halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için gıda üretimi ve satış yapan iş yerlerine programlı, rutin veya program dışı denetimlerimiz aralıksız sürecektir.

Müdür ORAK, “Tezgahlarda yerini alan balıkların tüketiciye sağlıklı ve taze olarak sunumunu, belirlenen kriter ve büyüklükte satılıp satılmadığını kontrol edildi. Çalışma arkadaşlarımız tarafından denetimlerin düzenli olarak sürecektir.”dedi.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.