1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Muhtarlar Derneği'nden Başkan Turanlı'ya 'şükran plaketi'

Muhtarlar Derneği'nden Başkan Turanlı'ya 'şükran plaketi'

Kahta Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından ilçeye yapılan hizmetleri nedeniyle Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'ya plaket takdim edildi..

A+A-
Muhtarlar Derneği'nden Başkan Turanlı'ya 'şükran plaketi'

Kahta Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen plaket töreninde Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Nedim Türk tarafından Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'ya plaket takdim edildi.

Başkan Çetinkaya, burada yaptığı konuşmasında, "Bizler halkımızın temsilcileri olarak Belediye Başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı’ya hizmetlerden dolayı bu şükran plaketini takdim ediyoruz. Başkanımız ilçemizin tüm mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın yararlandığı hizmetleri, ekipleri ile birlikte yerine getiriyor. Eksik kalan ihtiyaçlarımızı da yapacağına inanıyoruz. Kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise şu görüşlere yer verdi:

"Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm mahalle muhtarlarımıza en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli ve anlamlı davranışları ile bana ve personelime çalışma şevki verdiler. Tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz artan bir tempo ile devam edecektir."


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.