1. YAZARLAR

  2. MEHMET EMIN DANIŞ
  3. DUYDUM Kİ SEBEP ARIYORMUŞSUNUZ…
Mehmet Emin DANIŞ

Mehmet Emin DANIŞ

DUYDUM Kİ SEBEP ARIYORMUŞSUNUZ…

A+A-

Aslında 2019'un Mayıs ayında yazmıştım... Tabi sakalımız yok ki, (muhalif değiliz ki) okuyasınız...

Belki şimdi "dank" etmiştir, okursunuz ve "Reis"inize iletirsiniz...

İşte, bahsettiğim o yazı:

Bunca gücün olsun, arkanda bunca insan olsun ama sen; senin için her türlü acıya katlanmaya hazır ve senin temsilcisi olduğun dava için ölüme koşarak giden ve bunu 15 Temmuz'da ispat eden bu pırıl pırıl insanlar dururken, sen, sana yakın referanslara sahip olmaktan başka hiçbir yeteneği olmayanlara hak etmedikleri güç ve yetkiyi ver...

Hadi bir dönem acemilerdi, ikinci dönem yanıldın bir şans daha verdin ya sonrası? Üç dönem vekil olan mı dersin, vekillikte beceremeyince bakan yardımcılığı, belediye başkanlığı, vakıf ve benzeri kurumlara yönetici veya akla hayale gelmeyen yerlerde yetkili yapmak da neyin nesi?

Bütün il ve ilçelerde pırıl pırıl gençler kendilerine verilecek görev ve yetkilerin hayaliyle yaşarken hatada ısrar etmek anlamsız.

Herkes hakkında her türlü araştırma imkânı elinizde, lütfen bu gençlere bekledikleri samimiyeti sunun, onlara cesaret ve güven verin artık... ve iktidarın nimetlerinden faydalanmaktan başka hiçbir amacı olmadığı gün gibi açık olanlara verdiğiniz yetki ve imkanları da kısıtlayın, hatta partinizden defedin gitsinler, sizden aldıkları güç ve yetkilerle insanların gurur, onur ve en önemlisi umutlarıyla dalga geçemesinler.

Mehmet Emin Danış

Bu yazı toplam 3117 defa okunmuştur.
Önceki Yazıları