1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Başkan Adayı ÇELİK; Kahta’da Yol Sorunu Kalmayacak

Başkan Adayı ÇELİK; Kahta’da Yol Sorunu Kalmayacak

Kahta Belediye Başkan adayı Gaffar ÇELİK, “ Kahta’lı hemşehrilerim beni ve ekibimi bu görevi layık görür de seçilirsem başta şehir içi yollarımız ve yeşil alanlarımız başta olmak üzere 5 yıl içinde ilçemizi ihya edeceğiz” dedi..

A+A-
Başkan Adayı ÇELİK; Kahta’da Yol Sorunu Kalmayacak

Kahta Belediye Başkan adayı Gaffar ÇELİK , Kahta gelişime ve ilerlemesi için önü açık bir ilçe, ilçemizi, marka şehir olması için gayret gösterilmesi gerektiğine inanan bir insanım bu yüzden aday oldum. İlçemizin altyapısı ve üstyapısında eksikleri bulunan bir ilçe konumunda olduğunu ve ilçemizin bir çok eksiklerinin olduğunu bilen biriyim. ‘dedi

Kahta’nın Yol Sorunu Kalmayacak

ÇELİK; Allahın izniyle seçildiğimde, Şehir içerisinde bulunan cadde ve sokakların yollarını, şehir imarına uygun yapılması için benim önceliğim olacak. Türkiye’nin yüz Yılına yakışır, Yollarımız ve yeşil alanlarımız olacak inşallah. O sebeple diyorum ki, gelin halkım biz, bize yeteriz, bu güzel ilçemizi hep beraber yönetelim. Yanımızda ayrım, gayrım olmayacak, Hep beraber ilçemizi güzel yarınlara bırakalım.

ÇELİK; 50’e yakın proje üzerinde çalışıyoruz.

Halkımızın bizlere vereceği destekle bizim 50 projemizin içerisinde “bu yapılamaz veya bu proje çok zor” denilebilecek bir proje yok” 5 yılın sonunda bize bu projelerin hangisi gerçekleşmediyse ‘Sen bunun sözünü verdin ama yapmadın’ diye karşımıza çıkıp” bizden hesap sorsunlar. Ama inanıyorum ki; vaat etiğimiz projeler hiç biri hayal ürünü olmayacak. Ve sadece halkımızdan 5 yıl bana yetki versin, hiç kimseyi Allah’ın izniyle mahcup bırakmayacağım ve Kahta hak ettiği hizmetin en iyi alacak.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.