1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Başkan SAĞMAK’tan adaylık konusunda beklenen cevap;

Başkan SAĞMAK’tan adaylık konusunda beklenen cevap;

Yerel seçimler yaklaşırken aday adaylarıda belli olmaya başladı. Bir süredir kamuoyu ve gençler ile toplantılar yapan MESUT SAĞMAK hangi partiden Aday olacağı merakla bekleniyordu..

A+A-
Başkan SAĞMAK’tan adaylık konusunda beklenen cevap;

Başkan SAĞMAK yaptığı açıklamada;
"Yaklaşık 2 ay önce belediye başkan adaylığı için açıklamamızı yaptık . Toplumsal kalkınma için düşüncelerimizi anlattık . Bakış açımızı ; palyatif tedbirler ile değil RADİKAL KÖKLÜ TEDBİRLER ile toplumumuza belirttik. Düşüncelerimiz toplumumuzun düşünceleri ile bir bütün oldu. Konu toplum olunca doğru noktalardan bahsedildiği için sevgi ile buluştuk. Bütün amacımız ; alışı gelmisliği , popilizimi es geçip toplum olarak sorunları tenkit edip çözüme ulaşmaktı. Plan ve Projemiz alışıgelmislik gibi , hayallerden ütopya dan bahsetmek değil RADIKAL bakış açısıydı. Çalışmalarımızin sonucunda biraz vatan severlik biraz sağduyu birazda zeka yeterliymis meğer; 'biz kendimiz için çalışmayı bırakıp toplum için çalışmaya başlarsak mutlaka çok güzel yerlere geliriz .Toplumun refahı için toplum olarak hep beraber çalışacağız. Türkiye yüzyılına yakışır bir ilçe yönetimi esas olmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN döneminde liyakatimiz tamdır mükafat da toplumsal olacaktır."Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.