1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Belediye Başkan Adayı Sağmak; Kahta 02 Spor’u Sahipsiz Bırakmayacağız

Belediye Başkan Adayı Sağmak; Kahta 02 Spor’u Sahipsiz Bırakmayacağız

Spor aktiviteleri ne önem veren Kahta Belediye Başkan Adayı Mesut Sağmak, Kahta 02 spor kulübünün sahipsiz kalmasını büyük bir üzüntü ile dile getirdi..

A+A-
Belediye Başkan Adayı Sağmak; Kahta 02 Spor’u Sahipsiz Bırakmayacağız

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kahta Belediye Başkan Adayı Mesut Sağmak Kahta sporla ilgi bir açıklama yaptı.

Sağmak; “Spor’un toplumsal gelişmelerde önemli bir olgu olduğunu gurup ve toplum ile bütünleşmeyi sağlayan önemli bir etkinlik olduğu belirti. Spor insanların aynı amaca yönelmesi birlikte hareket etme duygusunu yaşamasıdır. Kahta 02 sahipsiz kaldı ama seneye bal ligine girmek için, bir hakkımız var. Bu bizim için önemlidir. Toplumsal bütünleşmeyi sağlamak için, Kahta 02 kulübümüze sahip çıkmamız gerekir. Belediye olarak, toplum olarak, hep beraber bu bütünleşmeye çare olacağız. Gayemiz toplumu kalkındırmak, bütünleştirmek, hegemonya dan çıkıp, dinamizme radikal köklü tedbirlere geçmektir. Vaatlerimiz toplumsal vaatlerdir.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.