1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. ÇELİK; Kahta Siyasetine Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

ÇELİK; Kahta Siyasetine Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

Türkiye genelinde yapılacak yerel seçimlerde, Kahta siyasetti de ısınmaya başladı. Uzun yıllardır, Kahta siyasetini uzaktan izleyen Gaffar Çelik, “bu dönemde bende varım” dedi..

A+A-
ÇELİK; Kahta Siyasetine Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

Kahta Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan Gaffar Çelik; Kahta siyaseti, bir döngü içinde, bizler bu döngünün dışında kalacağız. Bizim hiç kimsenin kavgasına ve dedikodularana bakmadan, 2024 seçimlerine hazırlanacağız. 2 yıldır çarşı,pazarda ve ev ziyaretlerini yapıyoruz. Halkımızın taleplerini ve isteklerini not alıyoruz.”dedi.

ÇELİK, “ Allah nasip ederde seçilirsek, Sizler beni bulmak için değil, ben sizleri bulmak için gayret göstereceğim. Sosyal belediyecilik hizmetini halkım için kullanacağım, Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır.

Kimseyi kırmayacağım, incitmeyeceğim. Kahta kazansın, hemşerimiz kazansın istiyoruz. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz farkındayız ve bilincindeyiz.”dedi
Çelik; Halkımıza Projelerimizi ve yapacaklarımızı bire bir halkımıza anlatıyoruz. Projelerimizi daha çok kitleye ulaşması için, siz basın mensupların aracığıyla, büyük bir kitleye ulaştıracağız ve kazanacağız Allah’ın izniyle.”dedi.

Gaffar Çelik Kimdir.
Gaffar Çelik, 1981 Adıyaman Kahta'da ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini Kahta'da tamamladı. 7 çocuklu bir ailenin mensubu,
Bazı Siyaset dalların içinde ve dışında aktif rol aldı, 10 Sene boyunca STK temsilciliği yapaktı ve aynı zamanda Ticaret iş ile de meşgul,
Çelik, evli ve 6 çocuk babası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.