1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Can HALLAÇ'tan Toplumsal Dayanışma Vizyonu

Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Can HALLAÇ'tan Toplumsal Dayanışma Vizyonu

Kahta Belediye Başkanlığı için aday adayı Mehmet Can HALLAÇ, seçim kampanyası kapsamında "Toplumsal Dayanışma Vizyonu"nu açıkladı. Vizyonunda, toplumun her kesimine eşit haklar, fırsatlar ve destek sağlamayı hedeflediğini belirten HALLAÇ, dezavantajlı gruplarla ilgili özel ihtiyaçları karşılayacak ve toplumsal eşitliği güçlendirecek bir dizi önlemi içeriyor."dedi..

A+A-
Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Can HALLAÇ'tan Toplumsal Dayanışma Vizyonu

Vizyonun detayları şu şekilde:

1. Engellilere Özel Spor Alanları ve Engelli Koordinasyon Merkezi: HALLAÇ, engellilerin spor yapma olanaklarını artırmak adına Engelli Koordinasyon Merkezi'ni kurmayı ve özel spor alanları oluşturmayı planlıyor. Engellilere yönelik spor etkinlikleri düzenleyerek, fiziksel aktivitelerine destek sağlayacak.

2. Yaşlılara Özel Konforlu Alanlar: Yaşlı vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için özel alanlar oluşturmayı amaçlayan HALLAÇ, yaşlılara yönelik sosyal etkinlikleri teşvik edecek.

3. Çölyak Hastalarına Gıda İhtiyaçlarına Destek: Çölyak hastalarının gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla destek programları düzenleyerek, sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmayı planlıyor.

4. Otizm Hastalarına Spor Seansları ve Uzman Desteği: Otizm hastalarına yönelik spor seansları düzenleyerek, motorsal gelişimlerine destek olmayı hedefleyen HALLAÇ, belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle otizmli bireylerin topluma entegrasyonunu sağlamayı amaçlıyor.

5. Down Sendromu Destek Programları:Down sendromlu bireylere yönelik özel eğitim programları oluşturarak, bireylerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen HALLAÇ, ailelere yönelik destek grupları oluşturarak, deneyim paylaşımını teşvik edecek.

6. Genetik Hastalıklar ve Özel Bakım: Doğuştan gelen genetik hastalıklara sahip çocuklar ve ailelerine yönelik özel bakım ve destek programları düzenlemeyi taahhüt eden HALLAÇ, maliyet ve duygusal zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olacak önlemleri hayata geçirecek.

Bu vizyon doğrultusunda, dezavantajlı gruplara yönelik kapsamlı ve etkili projelerle şehri daha kucaklayıcı, adil ve destekleyici bir yaşam alanına dönüştürmeyi amaçlayan HALLAÇ, toplumsal dayanışma ve eşitlik ilkesini vurgu yaptı".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.