1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Kahta Belediye Başkan Adayı Belli oldu

Kahta Belediye Başkan Adayı Belli oldu

31 Mart mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kalırken, Kahta adaylarını açıklayan ilk parti, Yeniden Refah Partisi oldu..

A+A-
Kahta Belediye Başkan Adayı Belli oldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahta Belediye Başkan adaylığı için Mehmet TOPRAK’ı aday gösterdi.
Yeniden Refah Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet TOPRAK, isminin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Kahta Belediye Başkanı Adayı görevini tevdi eden genel Başkanımız Fatih Erbakan başta olmak üzere bu süreçte dua ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımız, MKYK üyelerimiz, bölge ve ilçe sorumlularımız, il/ilçe başkan ve yöneticilerimiz, hanım ve gençlik kolları başkanlarımıza, teşekkürler ediyoruz.
Yeniden Refah Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet TOPRAK; “Sorumluluğumuzun ve mesuliyetimizin bilincindeyiz. Yolumuz uzun ama zamanımız kısadır. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Milletimize hizmet yolunda hak, adalet ve Hakka riayet hassasiyetinde rabbim bizleri utandırmasın ve mahcup etmesin inşallah ve Aziz milletimize en güzel hizmetleri yapmayı, bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.