1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Milletvekili ŞAN; Kahta tarih yazmaya çok yakın

Milletvekili ŞAN; Kahta tarih yazmaya çok yakın

AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç'ın proje tanıtım toplantısına katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Kahta’nın tarih yazmaya adım adım yaklaştığını belirtti..

A+A-
Milletvekili ŞAN; Kahta tarih yazmaya çok yakın

AK Parti Kahta Belediye Başkanı M. Can Hallaç’ın Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan proje tanıtım toplantısına katılan bölge Milletvekili Şan'a vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Vekil Şan vatandaşlar ile tek tek ilgilendi.
Toplantıya, milletvekilleri, il ve ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları, teşkilat mensupları, il genel Meclis üyeleri, belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Coşkulu kalabalığa hitap eden Şan, “Bugün burada, tarih yazacağımız, geleceğimizi şekillendireceğimiz, belediye başkan adayımız Mehmet Can Hallaç’ın lansman toplantısında bir aradayız. Bu lansman toplantısı, Kahta için bir dönüm noktası, bir umut ışığıdır. Lansman toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.
Şan, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu yüksek hedefler ve vizyon doğrultusunda, Ak Parti olarak Türkiye genelinde şehirlerimizi dönüştürdük, geliştirdik, kalkındırdık. Bugün burada, Kahta'mız için de aynı kararlılıkla, aynı heyecanla yeni bir başlangıç yapıyoruz.” dedi.
Kaybedecek Beş Yılımız Daha Yok
Milletvekili Şan, “Kahtalı hemşerilerimizi de AK belediyecilik ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biliyoruz ki kaybedecek beş yılımız daha yok. Bunun için burada bulunan tüm kardeşlerimden şöyle bir ricam var; Çevrenizdeki herkese AK Belediye Hizmetlerini anlatın, kaybedecek bir beş yılımızın daha olmadığını anlatın. Anlatın ki yarın çocuklarımız ‘Bize nasıl bir şehir bıraktınız?’ diye hesap sorduğunda, başımız öne eğilmeden, gururla ve heyecanla AK Belediyeciliğin hizmetlerini anlatabilelim. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilçemize bizleri ziyarete geldi. Bu ziyaret daha önceden vermiş olduğu bir sözün tecellisi idi. Lakin şimdi sıra bizde; Kahta Mitingi sırasında Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirme sırası bizde. Mehmet Can Hallaç’ı bizlere emanet etti. Bizler de Hallaç’ı başkan yapacağız!” dedi.
Artık Değişim Zamanı Geldi
Mevcut belediye yönetiminin Kahtalıların ihtiyacına cevap vermediğini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, “Mevcut Belediye yönetiminin, özellikle deprem sonrası yaşanan nüfus artışı gibi önemli değişimler karşısında Kahta'mızın ihtiyaçlarına yeterince cevap veremediğini gözlemledik. Bu durum, değişimin kaçınılmaz bir gereklilik olduğunu bizlere açıkça göstermiştir. Artık Değişim zamanı geldi, bu değişimi; işin içinden gelen, sorunları ve çözümleri bilen, enerjisi ve vizyonu ile Kahta'mızı daha iyi bir yarınlara taşıyacak Sayın Hallaç ile birlikte gerçekleştireceğiz İnşallah.” dedi.
Şan, “Kıymetli Kahtalılar! Mehmet Can Hallaç hoca mütevazi, çalışkan ve belediyecilik konusunda tecrübeli bir arkadaşımızdır. Adayımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki yenilikçi ve insan odaklı hizmet anlayışını Kahta'mıza taşıyacaktır. İnşallah onun öncülüğünde, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar her alanda yenilikçi projeleri hayata geçireceğiz.
Değerli hemşerilerim, bu yolculukta en büyük gücümüz, sizlerin inancı ve desteğidir. Adayımız ve ekibimiz, gece gündüz demeden, sizler için çalışacak, sizlerle birlikte bu şehri yönetecek. Çünkü biz, birlikte başaracağız, birlikte yükseleceğiz!” dedi.
Çocuklarımıza Güzel Bir Kahta Bırakalım
Şan, “Çok kıymetli yol arkadaşlarım, Gelin, hep birlikte, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği yolda ilerleyelim; Kahta'mızı, Ak Parti belediyeciliğinin örnek şehri yapalım. Gelin, birlik ve beraberlik içinde, şehrimizin yarınlarını aydınlatalım, çocuklarımıza daha güzel bir Kahta bırakalım. Allah’ın izniyle hep birlikte, Kahta'mız için muhteşem işler başaracağız!” dedi.
Şan, “Lansman toplantımıza katılan siz değerli ilçe, kadın kolları, gençlik kolları, encümenler, ak partili gönüldaşları ile bu müthiş coşkulu kalabalığa çok teşekkür ediyorum. Kahta sizlerle değişecek, sizin desteğinizle, sizin gücünüzle, sizin sevdanızla değişecek” dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.