1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mustafa Şahin, Kahta için resmi başvurusunu yaptı

Mustafa Şahin, Kahta için resmi başvurusunu yaptı

Siyasetçi aynı zamanda İş insanı Mustafa Şahin, Kahta Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti Kahta İlçe Başkanlığına yaptı..

A+A-
Mustafa Şahin, Kahta için resmi başvurusunu yaptı

AK Parti’den Kahta Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Siyasetçi ve aynı zamanda İş insanı Mustafa Şahin, resmi başvurusunun ardından dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.
AK Parti'den Kahta belediye başkanı aday adaylığı dosyasını hazırlayan Mustafa Şahin, parti binasında aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Osman ÇETİNKAYA'a verdi.

"Kazanan Kahta Olacak"
Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamada bulunan Kahta Belediye Başkan aday Mustafa Şahin, “Şeffaf bir yönetim biçimi sergilemeyi hedefliyoruz. Teşkilatımızla ve Kahta’lı değerli hemşehrilerimizle aramızda kuracağımız gönül bağı ile bir mesafe olmayacaktır. Allah kısmet ederde aday olursak Kahta ilçemizi en yüksek oy ile kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“AK Parti de kişisel hırslar yoktur”
“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi AK Parti de kişisel hırslar yoktur, Kahta Belediye Başkanlığı aday adayları arasından partimiz kimi uygun görürse, 31 Mart 2024 tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak, partimizin ilçemizde en yüksek oyu alması için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Ülkemiz ve milletimizin geleceği için başlayan bu sürecin Siz değerli hemşehrilerimize, Kahtalı'mıza Adıyaman'ımıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor”dedi.

"Hizmet İçin Yola Çıkıyorum"
En büyük hedefimiz Kahta’da AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak ve bu güzel şehrimizi hak ettiği konuma taşımaktır. Temel amcacımız Kahta’yı marka bir şehir haline getirmektir. Bugün de mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimizden Kahta Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundum. Önümüzde deki aylarda yapılacak olan, Mahalli İdareler Seçimlerinde ülkemize ve Kahtamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.