1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Özür diliyorum dedi istifa etti

Özür diliyorum dedi istifa etti

2019 yılında Saadet partisin de Mevcut Kahta Belediye başkanın kontenjanında Belediye encümeni seçilen ve aynı zamanda başkanlık vekili yapan Ömer Arslan, Bu gün istifa ettiğini yazılı bir metinle duyurdu..

A+A-
Özür diliyorum dedi istifa etti

Ömer Arslan; “2019 yerel seçimlerinden beridir seçildiğim Saadet partisinden istifamı verdiğimi belirtmek isterim. Öncelikle , 2019 yerel seçimlerinde vaadimiz olan dürüst başkan, dürüst yönetim sloganını belediyemizde yaşanmamasının üzüntüsü içindeyim, çünkü seçildiğimiz günden bu yanadır ki; Belediyede Saadet partili meclis üyeleri için, yönetim diye bir kavramın olmadığını bugüne kadar herhangi bir istişarenin olmadığını, Encümenlerin sadece toplantı günü var olduğunu belirtmek isterim” Dedi
ARSLAN “Biz gelirken Kahta halkına hizmet yapmaya geliyoruz Çare var diyerek geldik çok üzülerek belirtiyorum ki; şu an hizmet değil, siyaset yapılıyor, Bundan dolayı Kahta halkından özür diliyorum şahsım adına , Belediye yetkililerine defalarca yanlış yapıldığını belirttiğimiz ve kendileri de kabul ettikleri halde herhangi bir düzeltme veya iyileştirme çabası içinde olunulmadığını üzülerek belirtmek istiyorum. Biz buraya Kahta halkı için geldik onları savunmak bizim boynumuzun borcudur. Şehrimiz için ve halkımız için daha iyi olması temennisi içindeyiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.