1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Siyasetçi,İş adamı Mustafa Şahin, Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Siyasetçi,İş adamı Mustafa Şahin, Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Siyasetçi ve aynı zamandaİş adamı olan Mustafa Şahin, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, AK Parti Kahta Belediye Başkan aday adaylık müracaatını yaptı..

A+A-
Siyasetçi,İş adamı Mustafa Şahin, Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Önceki dönem AK Parti Kahta ilçe başkan yardımcılık görevini üstlenen Mustafa ŞAHİN, iş hayatında bir çok dalda kendini yetiştirmiş ve Kahta ilçemizde birçok yeniliklere imza atan başarılı bir siyasetçi ve aynı zamanda iş insanı olarak halk arasında sevilen bir iş insanı.

AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda Kahta'ya hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı adayı Mustafa ŞAHİN ayrıca şu ifadeleri kullandı; "En büyük hedefimiz Kahta'ya AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak ve bu güzel şehrimizi hak ettiği konuma taşımaktır. Temel amcacımız Kahta'yı marka bir şehir haline getirmektir."dedi.
Yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ülkemize ve Kahta'mıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.