1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. TOPRAK; “Toprak, devrimi gerçekleştirdi, bizlerde değişimi gerçekleştireceğiz”

TOPRAK; “Toprak, devrimi gerçekleştirdi, bizlerde değişimi gerçekleştireceğiz”

2024'ın Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Partiden Kahta Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Toprak, Gazetemizi ziyaret ederek siyasi çalışmaları hakkında bilgi verdi..

A+A-
TOPRAK; “Toprak, devrimi gerçekleştirdi, bizlerde değişimi gerçekleştireceğiz”

Aday adayı Mehmet Toprak; “ 2004’te Abdurrahman Toprak, devrimi gerçekleştirdi. Allah’ın izniyle bizler de değişimi gerçekleştireceğiz.”dedi.

A.Adayı TOPRAK; “Her anlamda Kahta’mızı kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Belediyenin makam kapısını hiçbir zaman kapatmayacağız. Kapıda kapıcı olmayacak. Biz geldiğimizde rüşvet, iltimas, kayırmacılık olmayacak. Şeffaf, adil, ilkeli, dürüst ve insana hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. 2004’te Abdurrahman Toprak, devrimi gerçekleştirdi. Allah’ın izniyle bizler de değişimi gerçekleştireceğiz.
Belediyenin asli görevleri olan; su, ulaşım, imar, altyapı, temizlik, katı atık, itfaiye, zabıta görevlerinin yanında sosyal belediyeciliği de koyarak Kâhta’mızı örnek bir şehir yapacağız. Sosyal belediyeciliği güçlü bir şekilde hayata geçireceğiz. Biliyoruz Kâhta’mızın güçlü yönleri vardır. Bunlar tarım, turizm ve insan gücüdür. Bu kapsamda projeler hayata geçirip Kâhta’mızı daha da zenginleştirebiliriz. Kâhta’mızın imkânlarını teşkilatımız ve halkımızla birlikte Kâhta halkının istifadesine sunacağız. Yapacağımız projelerinin öncesinde ve sonrasında istişareler anketler yaparak birlikte karar vereceğiz. Yapacağımız projeler aynı zamanda istihdama da yönelik olacak.
Belediye bütçesini, savurganlık göstermeden, israf etmeden disiplinli etkin ve verimli kullanmayı hedefimiz olacak.
İnsanlarımızın taleplerini dikkate alacağız, kent konseyini oluşturarak şehrin çeşitli yerlerine dilek ve öneri kutularını yerleştireceğiz. Düzenli halk günü toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.
Kâhta belediyemizin önemli sorunlarından bir tanesi de belediyenin bir kamu kuruluşu gibi kurumsal kimliğine kavuşturmak gerektiğini düşünüyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.