1. YAZARLAR

  2. CENK YILMAZ
  3. Merhaba deÄŸerli okurlar
Cenk YILMAZ

Cenk YILMAZ

Merhaba deÄŸerli okurlar

A+A-

İlk yazım olduğu için kendimi tanıtma gereksinimi duydum.
Ben Cenk YILMAZ Ankara/1994 doğumluyum. Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik ve Hacettepe üniversitesi İlk ve Acil Yardım (Paramedik) mezunuyum.
Asrın felaketi olan deplemden sonra depremzede kardeşlerimize yardım edebilmek amacıyla (eş tayini isteyerek) değerli Adıyaman halkına katıldım.
Siz değerli okurlarımızla sağlık alanındaki yazılarımla beraber olacağım.
Tıp alanı uçsuz buçaksız bir derya gibi sınırı olmayan ve gelişimi bitmeyen, insanlık varolduğu süreçce de ihtiyaç duyulacak bir alandır.
Bilgimiz yettiğince lisanımız el verdikçe tıp alanındaki birikimlerimizi ve araştırmalarımızı sizlerle paylamaya çalışacağım. Bu alanda bildiklerimiz kadar maalesefki yanlış bildiklerimizde çok var.
Özellikle internet çağı ile hazır gelen bilgilerle çoğu zaman bilgiyi yanlış öğreniyoruz yada yorumluyoruz. Her işte olduğu gibi sağlık alanında da bazı işleri sağlık profesyonellerine bırakmamızda fayda var, zira hatanın toleresi olmayan ve uygulama alanımız insan olduğu için geri dönelmez olabilir.
Tedaviler, Hastalıklar, İlaçlar, Sağlık alanında yanlış bilinenleri Alternatif Tıp vb. konuları sizlerle gündem edineceğiz.
Sizden gelecek her türlü soru ve danışma isteğini severek cevaplamak isterim. Hayatta saniyelerin önemi çok büyük. Bilinçli olarak yapılacak ilkyardım bir insanın yaşamına vesile olabilir.
Bu insan çocuğumuz, anne-babamız, kardeşimiz, eşimiz dostumuz veya çevremizde rastladığımız herhangi bir insan olabilir. Belirli ilkyardım konularınada yazılarımızda basit usül değinerek bir can kurtarmaya vesile olmayı diliyorum. Yazılarımızda ham bilgi olacaktır ne hastane ne de doktor değerlendirmesi ve yönlendirmesi olmayacaktır. Diğer "Sağlıklı Yazı"mızda buluşmak üzere sağlıklı günler...

Bu yazı toplam 15654 defa okunmuştur.
Önceki Yazıları