1. YAZARLAR

  2. MAHMUT ARSLAN
  3. Belediye Başkan Adaylarına "İP UCU"
Mahmut ARSLAN

Mahmut ARSLAN

Belediye Başkan Adaylarına "İP UCU"

A+A-

Dünyanın bildiği ve her yıl yüz binlerce yabancı/yerli turistin gelip gördüğü , Kahta ilçemizin Eski Kahta köyü ; Turizme kaynak teşkil eden önemli tarihi mirasa sahiptir.
Hepimizi ACIYA boğan Deprem Eski Kahta köyümüzü de es geçmedi. Üstelik dağ yağdırdı köyün başına adeta. Devasa bir Kaya koptu ve köyün birçok hanesini çadırlara mahkum etti.
Yazılı, görsel medyada çok yer aldı. Bizde yazdık. Genel seçimlerden önce, Milletvekili aday adaylarına çağrı niteliğinde bir yazı olmuştu." Elimi Taşın Altına Koymak için Adayım" beyanatları vardı değerli namzetlerin. Bizde "işte taş gelin hep birlikte bu tehlikeyi ortadan kaldıralım" diye çağrı yapmıştık. Olmadı. Seçilenler gitti, Ankara’ya rutinleri ifa etmeye.
Köylü; bütün mercilere başvuruda bulunduysa da, neticede kimse TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMADI " İş başa düştü" diyerek tehlike altındaki haneler biraraya gelerek durumu elveren altı hane 45 şer bin TL toplayarak bir iş makinesi sahibi ile anlaşıp Taşı kırmaya başlamak zorunda kaldılar..
Fakat taş öyle kolay ve kısa sürede kırılacak gibi değil. Paraları da yetmiyor. Desteğe ihtiyaçları var...
Onun için Kahta Belediye Başkan Aday adaylarına İP UCU vermek istedim.
Elini bu taşın altına koyan aday, Kahta da ikamet eden bütün Eski kahta’li ve yakınlarının OYLARINI ceman alır. Bir OY da benden. söz.(benim oyum)

Bu yazı toplam 16723 defa okunmuştur.
Önceki Yazıları