1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Adıyaman’dan Türkiye Şampiyonluğuna

Adıyaman’dan Türkiye Şampiyonluğuna

Türkiye Muay Thai Federasyon Başkanlığının 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve 6 – 9 Haziran tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Okullar arası Yıldızlar Muay-Thai Türkiye Şampiyonasına katılan sporcularımızdan Berfin Polat 42 Kg’da Türkiye Şampiyonluğu elde etti..

A+A-
Adıyaman’dan Türkiye Şampiyonluğuna

Adıyaman’ın gururu olan şampiyon sporcumuzu tebrik eden İl Müdürü Fikret Keleş, “ 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 6-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Okullar arası Yıldızlar Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Besni Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Berfin Polat’ın başarısı ilimiz için mutluluk ve gurur vericidir.

Özellikle deprem sürecine rağmen antrenmanlarını aksatmadan çalışan Besnili sporcumuzun bu başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Şampiyonu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerine, kendilerini destekleyen ailelerine ve emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.